Dijmex

Dijmex Europe B.V. levert vier vaste plastic compounds en maakt compounds op maat, voor organisaties die duurzame kwaliteit verlangen. De kunststoffen van Dijmex zijn over de hele wereld toegepast. Zo maken zij van Nederlands Polycarbonaat solide compounds voor bijvoorbeeld speakerbehuizingen en dashboards en levert Dijmex haar kwaliteit aan de grootste merken wereldwijd in de automotive en elektrotechnische branche.

Website

Na een opfrisbeurt van de huisstijl heeft Stijlmeester het krachtige onderscheidend vermogen beschreven in de claim: GREEN PLASTICS GREAT PLASTICS. We hebben scherpe teksten geschreven in Engels en Duits voor zowel brochure als website.
Stijlmeester was verantwoordelijk voor strategie, concept, fotografie, (web)design, tekst, webdevelopment en productie/drukwerk.

Brochure

Kennis is het grootste goed van het familiebedrijf. Dijmex bouwde haar kennis zorgvuldig op vanaf 1938 en bewaakt het vandaag de dag nog met hart en ziel. Dijmex levert kunststoffen zodanig, dat de producteigenschappen constant zijn en blijven. Daarvoor analyseren, testen en controleren zij elke korrel in het eigen laboratorium. Net zo lang tot het het Dijmex Quality-keurmerk verdient.
Naast het ‘groene karakter’ komt ook het kwaliteitsaspect goed naar voren in de brochure en op de website.