PH Frost Dujardin

PH Frost-Dujardin is sinds 1997 in Nederland importeur en distributeur van diepgevroren groenten en kruiden, patisserie en desserts, gevulde pannenkoeken, kleingebak, fruit, maaltijd-componenten en ijsdesserts. Zij bewegen zich in de markt van de horeca, foodservice en de industrie.

Stijlmeester ontwikkelde een brochure met afwijkend formaat. Groter en opvallender dan de ‘standaard A4’. Middels testimonials van horeca eigenaren en bedrijfsleiders zijn cases meegenomen in het ontwerp. “Eet mij, koop mij, anderen deden dat ook”. De pagina’s staan bol van heerlijke en goede fotografie van de producten en toepassingen daarvan, zoals serveer- en presenteertips. Verder bevat het quote’s en nieuwtjes. Het geheel heeft de uitstraling van een magazine dat qua opbouw per merk gelijk is, maar waarbij elk merk een eigen look & feel heeft gekregen.

In de lijn die was ingezet met de productenbrochure is de vormgeving van de nieuwe website ontworpen. Aantrekkelijke beelden zijn groot neergezet en er is een duidelijke manier van zoeken op assortiment, product(groep) en leverancier.