Brandenburg Culinair

Brandenburg Culinair levert onder private label diverse vleesspecialiteiten aan retailers. Naast deze kwaliteitsproducten heeft het bedrijf een drietal merkconcepten: Meesterstuk, We Love BBQ en Pulled Meat.

Voor de luxe consumentenlijn Meesterstuk hebben wij het brand design voor onze rekening genomen. Naast het ontwerp van het logo en de verpakking hebben we ook de website, de fotografie en de styling verzorgd. Sfeervolle fotografie draagt bij aan een luxe en gezellige merkbeleving. Perfect voor die momenten dat je met familie of vrienden thuis een gezellig dinertje wilt beleven.

Met We Love BBQ introduceerde Brandenburg haar eerste consumentenmerk. Voor dit concept ontwikkelden we een authentieke visuele identiteit die zo uit de States lijkt te zijn overgewaaid. Deze ‘American Style’ werd in een uitgekiende mix van typografie en visuele elementen vertaald naar logo, verpakkingen, website en advertenties. Het merk is in de zomer van 2012 geïntroduceerd in de supermarkten en heeft inmiddels een vaste plek in de schappen verworven.

Pulled Meat is een nieuw vleesconcept met een Amerikaans tintje. De lage temperaturen en de lange garingstijd zorgen dat het kwaliteitsvlees weinig sappen verliest en daardoor heerlijk mals blijft. ‘Slow Cooked’. Door het toevoegen van speciaal ontwikkelde kruiden is er een heerlijk gegaard product ontstaan dat past in de trend van deze tijd en eenvoudig te bereiden is. Stijlmeester was verantwoordelijk voor het branddesign.