Plastic
compounds van
wereldklasse

Na een huisstijl restyle hebben we een wervende boodschap geschreven voor zowel offline als online communicatie-uitingen, waarbij het ‘groene karakter’ centraal stond. Omdat test- en meet-faciliteiten mede het onderscheidend vermogen vormen, hebben we goed beeldmateriaal geschoten in het laboratorium. Met een opvallend design en een pakkende boodschap voor corporate brochure en website laat Dijmex Europe zien wie ze zijn!

Green Plastics
Great Plastics

Dijmex Europe B.V. levert vier vaste plastic compounds en maakt compounds op maat, voor organisaties die duurzame kwaliteit verlangen. De kunststoffen van Dijmex zijn over de hele wereld toegepast. Zo maken zij van Nederlands Polycarbonaat solide compounds voor bijvoorbeeld speakerbehuizingen en dashboards en levert Dijmex haar kwaliteit aan de grootste merken wereldwijd in de automotive en elektrotechnische branche.

Green

Dijmex ontwikkelt haar plastics zo, dat ze volledig herbruikbaar zijn. De organisatie heeft alles in huis om ook van niet herbruikbaar materiaal een recyclaat te maken. Zo reduceert Dijmex drastisch de CO2-uitstoot in vergelijking met virgin plastics en werken ze aan een groenere wereld.

Great

Technische kunststoffen zijn complex. Dijmex verstaat haar vak en stelt kunststoffen zo samen, dat de producteigenschappen constant zijn en blijven. Daarvoor analyseren, testen en controleren zij elke korrel in het eigen laboratorium. Net zo lang tot het het Dijmex Quality-keurmerk verdient.