Dijmex Europe:
Green Plastics
Great Plastics

Met de slogan Green Plastic Great Plastics hebben we Dijmex Europe op de kaart gezet als aanbieder van duurzame plastic compounds. Dijmex wint grondstoffen terug uit oude producten om er nieuwe compounds uit samen te stellen. Geen gebruik van virgin plastics dus! Daarom kom je hun compounds over de hele wereld tegen in de producten van de grootste fabrikanten als Harman Kardon en BMW.

NMT:
Blauwdruk 2050

In opdracht van Netherlands Maritime Technology heeft Stijlmeester het magazine Blauwdruk 2050, de maritieme wereld voorbij de horizon ontwikkeld. Een creatief hoogstandje dat de toekomstscenario’s op een aantrekkelijke manier presenteert. In Studio 21 in Hilversum ontving Mark Rutte tijdens het Maritime Awards Gala het eerste exemplaar uit handen van Wim van Sluis (voorzitter Nederland Maritiem Land). Een magazine dat bij uitstek aansluit op de vernieuwingszin van de sector, die Rutte in zijn speech roemde.

Royal IHC:
TU Challenge

Om Royal IHC als potentiële werkgever beter te presenteren bij studenten van Technische Universiteiten heeft Stijlmeester een spectaculaire wervingscampagne bedacht. In een tijd van krapte op de arbeidsmarkt was het lastig voor IHC om TU studenten te werven. Er wordt aan hen getrokken vanuit diverse bedrijfstakken. Voor een gemiddelde student is het een grote vijver waarin zij kunnen vissen. Ze zijn dus kritisch in hun keuze. Daarom heeft Stijlmeester een concept ontwikkeld dat zodanig ‘anders’ is dat er bij TU studenten een onuitwisbare indruk achter blijft.

NS Stations:
fiets op het
station

NS Stations zorgt ervoor dat stations en de stationsomgevingen comfortabele en gastvrije plekken zijn. Voor de reizigers, stadionbezoekers, maar ook voor het dorp of de stad waar het station zich bevindt. Stations, groot én klein, zijn belangrijk voor de mobiliteit in Nederland. In de totale reis van deur-tot-deur neemt het station een belangrijke positie in voor de OV-reiziger.

RWB:
wielrennen in
West-Brabant

Regio West-Brabant (RWB) is een college samenwerking van 16 gemeenten. De 16 gemeenten in West-Brabant hebben de gezamenlijke ambitie om de regio te versterken en te stimuleren op het gebied van economie, arbeidsmarkt, mobiliteit en ruimte. Daarom werken ze samen.

Brandenburg
Culinair:
culinaire beleving

Brandenburg Culinair levert onder private label diverse vleesspecialiteiten aan retailers. Naast deze kwaliteitsproducten heeft het bedrijf een drietal merkconcepten ontwikkeld: Meesterstuk, We Love BBQ en Pulled Meat.

KS Systems:
Structure solutions you really want!

KS Systems is de grootste internationaal opererende onderneming binnen KS Industries. Met een lange staat van dienst en bewezen trackrecord in de markt van staalbouw en -constructie. KS Systems ontwerpt en realiseert complete systeemoplossingen, rackingsystemen en draagconstructies voor alle mogelijke complexe uitdagingen in warehousing, solar en bouw.