• Campagnes
Social media zijn niet meer uit onze maatschappij weg te denken. Ook voor bedrijven wordt het belang van social media steeds groter. Informeren, verkopen, activeren of amuseren? Wat je doel ook is als bedrijf of organisatie, je wilt dat je verhaal goed overkomt bij de doelgroep. Een goede contentstrategie is daarbij onmisbaar. Samen met een overzichtelijke contentkalender zorg je voor structuur: wie creëert, publiceert, op welk kanaal en met welk resultaat.

Aan de hand van de strategie bepalen we samen de social mediakanalen, interessante thema’s en verhaallijnen die jouw doelgroep aanspreken en bijdragen aan de doelstellingen van je organisatie. Op basis van de thema’s maken wij een contentkalender voor een periode van bijvoorbeeld 3, 6 of 12 maanden.

Stijlmeester zorgt dat je jouw doelgroepen niet alleen bereikt, maar ook vasthoudt. We analyseren altijd je posts en campagnes via Google Analytics. Zo kun je duidelijk zien wat werkt voor welke doelgroep en wat niet. Dit doen we consequent, waarmee we uiteindelijk tot de perfecte social media formule voor jouw bedrijf komen.