Over
Stijlmeester

Stop veel ervaring in een jonge geest en je hebt Stijlmeester. Sinds 1994 voeren we met trots mooie opdrachten uit voor aansprekende (inter)nationaal opererende organisaties. Soms voor grote corporates, vaak mkb-bedrijven en familieondernemingen, maar ook kleine ondernemers en startups helpen we graag stijlvol op weg.

Stijlmeester is een strategisch ontwerpbureau. Niet uitgesplitst in online of offline, maar gericht op de behoeften en wensen van onze klanten. De ene keer een website of webshop, de andere keer een brochure of magazine. We doen complete positioneringstrajecten, huisstijlen en campagnes, waarbij we volgens een contentkalender socialmediakanalen inzetten. Dit alles – vanzelfsprekend – op maat.

Stijlmeester is een creatief team met aan de knoppen gedreven en kritische professionals met expertises op het gebied van grafische vormgeving en visuele communicatie. Van grafisch ontwerper tot SEO-specialist, van tekstschrijver tot front-end developer en van fotograaf tot communicatiespecialist. Allen met oor voor de opdrachtgever en oog voor het resultaat. De voordelen hiervan voor jou:

    Iedere opdracht start met een briefing. Bij Stijlmeester betekent dat goed luisteren en de juiste vragen stellen. En doorvragen om het onderscheidend vermogen van jouw product, dienst en organisatie zo helder mogelijk te krijgen.

    Onderscheidend vermogen bepaalt namelijk jouw marktwaarde. Effectiviteit is waar het om draait. Behalve een ‘mooi plaatje’ ontwerpen, realiseren we een buitengewone balans tussen een sterk design en een overtuigende boodschap. Dáár zijn we sterk in!