BAM infra

Voor BAM Rail en BAM Civiel, werkmaatschappijen van BAM Infra, hebben we een aantal communicatietrajecten opgezet en tools ontwikkeld, waarmee de organisatie haar houdingstrajecten kan ondersteunen.

Awareness campagne VEILIG WERKEN

Veiligheid op het spoor blijft een continu proces, waarbij het bewustzijn hierover keer op keer top of mind gemaakt moet worden bij de medewerkers. Voor BAM Rail bedachten wij meerdere concepten om dit onderwerp springlevend te houden bij de medewerkers. Deze concepten zijn in meerdere communicatiemiddelen uitgevoerd. Stickering zorgt voor vele communicatiemomenten met de lastig te bereiken doelgroep. Ook worden posters en contactmomenten thuis ingezet, zoals een kraskaart en give aways om de boodschap te laten landen bij de baanwerkers.

Gezondheidswaaier

Voor zowel BAM Rail als BAM Civiel hebben we een waaier ontwikkeld, waarin precies staat aangegeven welke stappen medewerkers dienen te verrichten als ze door ziekte moeten verzuimen. Ook staat hierin wat BAM als organisatie precies voor de zieke medewerker doet. Het handzame formaat en heldere taalgebruik maakt dat deze goed gebruikt wordt door de medewerkers.

Stressreductietool

BAM Rail vroeg ons om met een oplossing te komen voor de houding van de medewerkers rondom stress. Wij bedachten een kaartspel waarmee de medewerker simpelweg door het leggen van de kaarten meer inzicht kan krijgen in de stressfactoren in zijn of haar leven. Zowel op het gebied van persoonlijkheid, als in het sociale leven en de werksituatie.