Bond Concepts

Bond Concepts is een Bredase aanbieder van hoogstaande kantoorlocaties met ruimte voor zowel kleine bedrijfjes als grotere concerns.

Huisstijlrevitalisatie

Stijlmeester is gevraagd eenduidigheid aan te brengen in communicatiemiddelen, zowel offline als online. Meer consistentie in huisstijl toepassing, hetgeen de herkenbaarheid van het merk Bond Concepts ten goede komt. Stijlmeester heeft de spelregels bepaald voor het gebruik van het logo, kleur, lettertypes, vormelementen en beeldstijl. Alles vastgelegd in een Bond huisstijl spreadsheet.

 

Brochurelijn WORK MEET CONNECT

Stijlmeester realiseerde een set aan brochures van de Bond locaties. Eén daarvan is Bond Park; het iconische ‘ESSO pand’ verrees in 1986 en is sinds een paar jaar de hoofdlocatie van Bond Concepts. Voor alle Bond locaties biedt de organisatie een inspirerende werkomgeving.
Stijlmeester ontwikkelde een fraaie set brochures die het onderscheidende vermogen van de objecten onderschrijft. Het concept wordt kracht bijgezet door de pijlers WORK, MEET en CONNECT. Stijlmeester was verantwoordelijk voor concept, design, tekst, fotografie en productie/drukwerk.