Hatenboer-Water

Hatenboer-Water levert gedemineraliseerd drinkwater aan zowel zeevaartklanten als industriële (land)klanten, die vaak een specifiek soort koelwater of technisch zuivere waterkwaliteit nodig hebben voor hun processen. Al sinds 1906 zorgen zij voor vers en gezond drinkwater als een essentiële voorziening aan boord van (cruise)schepen. Maar het bedrijf is ook uitgebreid om te voorzien in de drinkwaterbehoefte voor tijdelijke drinkwaterinstallaties; bijvoorbeeld voor bouwterreinen, fabrieken, grote festivals of sportevenementen zoals een marathon.

Corporate brochure

Stijlmeester realiseerde de algemene brochure die op de Europort beurs in Ahoy werd geïntroduceerd. Middels een ‘harmonica model’ werd een concept ontwikkeld waarbij de organisatie en haar producten fraai zijn gepresenteerd.

Online brochure/salespresentatie ELKAY

Stijlmeester ontwikkelde een online presentatie https://www.safewateronboard.com/crew/ voor de ‘bottle filling stations’ van ELKAY. Deze ELKAY producten zijn een combinatie van een omgekeerde osmose installatie die van alle soorten water veilig drinkwater maakt en een daaraan gekoppelde watertap die nog eens extra filtert, het water ook koelt én on top of that touch-free werkt. Heel belangrijk in deze COVID tijd. Bemanningen aan boord twijfelen altijd over de kwaliteit van het water aan boord en willen liever uit plastic flessen drinken. Het ELKAY systeem biedt hen dus de mogelijkheid om met hun eigen fles veilig, touch-free water te tappen. En hiermee wordt dus ook geappelleerd aan green environment. Dat is sowieso een hot topic in de scheepvaart.
Met deze online brochure heeft Hatenboer-Water de potentiële klant kunnen overtuigen en hebben we Hatenboer-Water hiermee rechtstreeks kunnen helpen aan een mooie order!