KS Systems

KS Systems is de grootste internationaal opererende onderneming binnen KS Industries, met een lange staat van dienst en bewezen trackrecord in de markt van staalbouw en -constructie. KS Systems ontwerpt en realiseert complete systeemoplossingen, rackingsystemen en draagconstructies voor alle mogelijke complexe uitdagingen in warehousing, solar en bouw.

Brand guide

Stijlmeester heeft met het scheppen van een duidelijk merkbeeld de basis gelegd om het merk KS Systems goed in de markt te zetten. De input vanuit de merksessie op locatie is uitgewerkt in een brand guide met tekstuele doorvertaling merkmissie, merkvisie, slogan, merkverhaal, tone-of-voice en merkessentie. Hiermee hebben we de essentie van het merk KS Systems naar boven gehaald en verwerkt in een treffend merkverhaal, een helder merkstatement en een pakkende slogan.

Brochure en onepager

Vanuit de merkessentie in de brand guide is het onderscheidend vermogen scherp geformuleerd en verwerkt in website- en brochureteksten. Wat is het merkvoordeel? What’s in it for me?