Bond Concepts

Bond Concepts is een Bredase aanbieder van hoogstaande kantoorlocaties met ruimte voor zowel kleine bedrijfjes als grotere concerns.

Stijlmeester is gevraagd eenduidigheid aan te brengen in communicatiemiddelen, zowel offline als online. Meer consistentie in huisstijl toepassing, hetgeen de herkenbaarheid van het merk Bond Concepts ten goede komt. Stijlmeester heeft de spelregels bepaald voor het gebruik van het logo, kleur, lettertypes, vormelementen en beeldstijl. Alles vastgelegd in een Bond huisstijl spreadsheet.

Eén van de objecten van Bond Concepts is Bond Towers. De organisatie wil van Bond Towers een inspirerende werkomgeving maken, passend bij het Bond concept. In het pand zijn plannen voor een ‘sociaal hart’ met een bemande receptie, coffee bar, lunch restaurant en flex werkplekken. Bond Towers voorziet in aansprekende kantoorruimtes vanaf ongeveer 200 m2. Stijlmeester ontwikkelde een fraaie brochure die het onderscheidende vermogen van dit object onderschrijft. Het concept wordt kracht bijgezet door de peilers WORK, MEET en CONNECT. Stijlmeester was verantwoordelijk voor concept, design, tekst, fotografie en productie/drukwerk.